Home
Login om prijzen te tonen
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Registreren
Login

Autostickers

Maak van je wagenpark rijdende visitekaartjes met onze Autostickers. Dé manier om de naamsbekendheid van een organisatie te vergroten. Kies voor losse Autostickers of een volledige carwrap. Maak jouw keuze uit onze hoogwaardige kwaliteitsfolies en profiteer van online bestelgemak.

Rijdend promotiemateriaal
Een simpele oplossing met groots resultaat: Autostickers. Van belettering van een enkele auto tot fleetmarking. Laat bijvoorbeeld AW-gegevens, reclame en logo in eenzelfde stijl terugkomen op het gehele wagenpark. Het wagenpark, dat herkenbaar wordt door carwrapping (fleetmarking) met onze Autostickers, wordt zo het rijdende visitekaartje van het bedrijf. 

Autostickers plakken met de beste kwaliteit
Door de hoogwaardige kwaliteit van onze Autofolies is het aanbrengen ervan zeer eenvoudig! Afhankelijk van de ondergrond (vlak of gebogen) kies je uit verschillende garanties en levensduren.

Plakinstructies
Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 graden is. Te heet zorgt voor voor een gomachtige lijmlaag. Te koud zorgt voor een brokkelige lijmlaag. Onze folies kunnen op droge en natte ondergronden worden geplakt. Zorg overigens dat de auto altijd schoon en vetvrij is alvorens het plakken en werk in een stofvrije omgeving.

Moment a.u.b. Message