Zeefdruk stickers bestellen

zeefdruk stickers bestellen

Zeefdruk stickers bestellen op vinyl van klein tot groot, van een kleur tot full colour, van een exemplaar tot duizenden stuks: Voor elke sticker bent u bij ons aan het goede adres.

Zeefdruk stickers kun je bij ons bestellen in vele kwaliteiten, vormen en afmetingen en worden volgens een ambachtelijke techniek geproduceerd. Met zeefdruk is ieder materiaal te bedrukken. Dankzij de uitstekende dekking van onze inkten kunnen wij jarenlange kleurechtheid garanderen in hoogwaardige buitenkwaliteit. Vinylstickers gedrukt in zeefdruk zijn weerbestendig, kleurecht en krasvast.

Toepassingen
U kunt de sticker op vele manieren toepassen: als promotiemateriaal, visitekaartje op een door u geleverd produkt, als decoratie, als keuringssticker etc. Tevens is het mogelijk om diverse kunststoffen zelfklevend te maken, waardoor een zeer duurzame krasbestendige sticker kan worden gerealiseerd welke bijvoorbeeld kan worden ingezet voor bedieningspanelen.

Materialen
Vrijwel alle vlakke materialen van elke dikte zijn te bedrukken in zeefdruk. Wilt u een witte of gekleurde sticker, transparant of zilverkleurig in een permanent klevende of afneembare kwaliteit? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Dankzij een uitgebreid machinepark kunt u zowel kleine als grote aantallen zeefdruk stickers bestellen bij ons tegen scherpe makrt conforme prijzen. Kleine aantallen kunnen net als de grote aantallen stickers nu ook voor een voordelige prijs in een speciale vorm (cirkel, ovaal of vrije vorm) worden geleverd. Deze worden dan machinaal geslit. Kortom, voldoende mogelijkheden om voor u de passende sticker te maken tegen een scherpe prijs!