Trendy Werk- en Bedrijfskleding

Met onze professionele bedrijfskleding bent u uitstekend voorbereid op elke job. Beroepsmode en toebehoren van de specialist – bij ons vindt u voor elke toepassing het juiste.
Wij leveren en bedrukken in eigen huis bedrijfskleding voor de meest uiteenlopende branches. Zo verschillend als de bedrijfstakken zijn, zo verschillend zijn ook de eisen voor de uitrusting. Zowel voor de bouw, voor dakdekkerswerk, de landbouw of in de horeca of de verzorgende beroepen: de door ons geleverde bedrijfskleding is van alle markten thuis.
Wij kunnen de werkkleding in zeefdruk (rechtstreeks) of d.m.v. werkkleding-transfers.  Deze transfers (simpel voorgesteld als stickers) brengen wij onder een bepaalde hitte en druk op uw werkkleding aan. De lijmlaag van de transfers wordt vloeibaar onder die bepaalde hitte en als deze afkoelt verlijmt deze zich aan het textiel waardoor uw kleding voorzien is van het logo.

Onze normale transfers kunnen tot 60 graden gewassen worden. Tevens kunnen we uw werkkleding voorzien van transfers dit tot 95 graden wasbaar zijn. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Voordelen bedrukken bedrijfskleding:
- uw hele logo is goed te bedrukken incl. zeer kleine details 
- snelle naleveringen indien wij transfers voor u op voorraad kunnen houden
- voordelig indien men deze groot inkoopt en bij ons voorraad legt voor naleveringen.

Bij ons verkrijgbaar:

Sportkleding