Stickers digitaal geprint

Onze full color stickers zijn minimaal 3 jaar UV bestand en watervast. Daardoor zijn uitermate gechikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Indien gewenst kunnen we de stickers ook afwerken met een beschermende lamineerlaag wat de levensduur aanzienlijk (± 2 jaar) verlengt.

Full color stickers kunnen we vanaf formaat 50 x 50 mm. prima snijden op maat en indien gewenst voorzien van ronde hoeken. Ook is het mogelijk de stickers in een unieke vorm uit te stansen. Wanneer de stickers kleiner zijn dan 50 x 50 mm. is het aan te raden de stickers op vellen te produceren gezien de kleine maat. Hierbij is ook een unieke vorm mogelijk. Er zit geen toeslag op het produceren van de stickers op vellen t.o.v. los geleverde stickers.

Iedere maat en vorm mogelijk

Full color stickers kunnen we niet alleen rechthoekig snijden, maar ook leveren in een ronde, ovalen of unieke vorm. Dit komt doordat we na het produceren van de stickers deze digitaal kunnen nabewerken. Hierbij kunnen we de stickers in een unieke vorm "perforeren" waardoor het niet nodig is om voor iedere vorm een nieuw stansmes te maken. Dit scheelt in kosten en levertijd. Ook kunnen we stickers slitten in een unieke vorm op vellen.

Voordelen op een rij:

  • watervaste stickers voor vlakke ondergronden
  • bestelbaar in alle soorten en maten
  • gemaakt van witte of transparante folie
  • geschikt voor binnen- én buitengebruik
  • snelle levering, binnen 2 à 3 dagen in huis!

Offerte aanvragen

 Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw digitaal geprinte stickers of plaats een bestelling