Ontwerpstudio

Geschreven door Nico Kas op . Gepost in Algemeen

Beschikt u zelf niet over de mogelijkheden voor het juist aanleveren van uw bestanden of het omzetten van ontwerp naar digitaal, maak dan gebruik van onze ontwerpstudio.

Naast het drukklaar maken van uw digitale bestanden maken we ook graag ontwerpen voor onze klanten klaar. Immers, een goed idee vraagt om een goede uitvoering. Samen met de creativiteit van onze dtp-ers en ontwerpers werken we uw ontwerp professioneel uit voor een perfect eindresultaat.

Een pixelbestand, maar niet scherp genoeg? We zetten uw bestand om naar vector zodat uw ontwerpen zonder kwaliteitsverlies oneindig vergroot en verkleind kunnen worden. Het omzetten van uw jpg logo of afbeelding naar een vectorbestand wordt door ons volledig handmatig gedaan. Hierdoor krijgt u een hoogwaardig vectorbestand met heldere (PMS-)kleuren en strakke lijnen.

Meer weten? Onze vakmensen vertellen u graag alles over onze mogelijkheden.

Portfolio

Geschreven door Nico Kas op . Gepost in Algemeen

Onderstaand vindt u onze portfolio van diverse opdrachten in onze vakgebieden Zeefdruk, Textieldruk, Digitaal printen en Sign. Weliswaar nog wat beknopt, maar met regelmaat plaatsen we hier nieuwe projecten. Kom regelmatig eens terug!

 

Instagram Screen Factory

Meer afbeeldingen van ons werk op onze Instagram-pagina.

Route

Geschreven door Nico Kas op . Gepost in Algemeen

Foto van Screen Factory Zeefdruk en Sign

Na onze start in 1991 in Businesspark Thialf zitten we sinds oktober 1996 aan Roede 4 op Businesspark Nijehaske in Heerenveen.

Op een paar minuten van de snelweg kunnen wij de hele regio goed bedienen en kunnen onze klanten ons prima vinden. Onderstaand vind je onze contactgegevens. Plan je route op Googlemaps en kom gerust eens binnenlopen om met ons kennis te maken.

Screen Factory Zeefdruk & Sign
Roede 4
8447 CC Heerenveen

Telefoon 0513-650100

Geopend van maandag t/m. vrijdag van 8:00 - 17:00 uur