Etiketten op rol

Etiketten op rol: ideaal als promotiemateriaal.
Bij onze etiketten op rol heb je de keuze uit papier of polyethyleen, matte of glanzende stickers in diverse kleuren. Onze etiketten worden bedrukt dmv. foliedruk of digitaaldruk en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De etiketten hebben een permanente of niet-permanente (geen lijmresten!) kleefkracht.

Foliedruk - Schitterend en veelzijdig
Wij gebruiken foliedruk niet uitsluitend als veredeling, maar als volwaardige druktechniek op papier en kunststof. Je hebt de keuze uit meer dan 70 zelfklevende materialen voorzien van verschillende kleefstoffen. Onze etiketten zijn permanent hechtend, afneembaar en/of geschikt voor diepvries. Er zijn meer dan 70 drukkleuren: mat, glanzend of metallic. Met een levertijd van vijf werkdagen bewijzen we ook hier dat we razendsnel zijn.

Digitaal - Hogere snelheid, betere kwaliteit, meer mogelijkheden
De snelheid, kwaliteit en mogelijkheden van digitaal drukwerk nemen alleen maar toe. Het is een perfecte manier om kleine en grote oplages etiketten te printen. Digitaal printen is zelfs een ware uitkomst bij diversiteit. Dat wil zeggen als je een serie etiketten print met verschillende variaties binnen de serie. We leveren etiketten in offset kwaliteit op papieren of kunststof ondergrond. Een combinatie van digitaal fullcolour met foliedruk levert verrassend mooie etiketten op.

Variabele dataprinting
Het uniek printen van zelfklevende etiketten in uiteenlopende kleuren en materialen is een van onze specialiteiten. Verschillende soorten barcodes, persoonsgegevens, adressenbestanden en afbeeldingen behoren onder andere tot onze mogelijkheden. Ons beproefde controlesysteem voorkomt dubbele en ongewenste nummers. Afhankelijk van je wensen, kunnen we al leveren binnen 2 dagen.

  • Neem contact met ons op voor het maken van een offerte op maat.