Nieuwe website online

Geschreven door Nico Kas op . Gepost in Blog

Onze website heeft een nieuw jasje gekregen. Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe frisse look voor de website van Screen Factory Zeefdruk & Sign. Na enig vooronderzoek en vragen vanuit de klant is de site gebouwd, waarna de pagina's werden gevuld. Een hele klus, maar we zijn zeer tevreden over het resultaat.

Met onze nieuwe website willen we onze bestaande en nieuwe klanten beter en duidelijker informeren over alles op het gebied van zeefdruk & sign. In onze blog plaatsen we regelmatig nieuwe artikelen over onze werkzaamheden en (nieuwe) producten en beantwoorden we vragen van onze klanten. Daarnaast kunt u kleurenkaarten, materiaalspecificaties, opmaakmodellen e.d. downloaden in via de downloadsectie op onze site. Belangrijke informatie dient voor elke klant makkelijk beschikbaar te zijn vinden wij.

Een website is nooit af. Voortdurend gaan wij door met het ontwikkelen en updaten van onze website en (in de nabije toekomst) onze webshop. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Screen Factory Zeefdruk & Sign. Opvallend véélzijdig!